måndag 12 november 2007

Vin och vatten

Helgen blev en sån där härlig blandning av ris och ros, vin och vatten, glädje och besvikelse.

Fredagskväll blev mor och döttrar kväll när man talar om veckan som gick samtidigt som man löser världsproblem. Lördag kom yngsta dottern hem med nya pojkvännen. En helsvensk kille som direkt passade in bland oss tjejer. Något nervös men det löste sig under kvällens gång. Och med tanke på hur historien har varit så är mamma nöjd och glad och håller alla tänkbara tummar för att det ska hålla den här gången.

Söndag var vikt åt min mor. Som kände sig lite ensam på Fars dag. Så vi köpte fika bröd och åkte dit för att muntra upp henne. Pigg och fräsch för sin ålder började hon rota runt bland min fars alla grejer och skulle visa allt hon hade hittat. Han har ju levt ett aktivt liv och farit runt över hela jordklotet så det finns mycket att se. Roligast var nog kortet på Tito, som han flög runt i Sydamerika någon gång i mitten på 1960-talet.

Ja så blev det lite besvikelser också under helgen men det tar vi en annan gång.

Nu ska jag jobba!!!!

2 kommentarer:

Klockan 12 november 2007 kl. 01:17 , Blogger Anette sa...

Tänkte lite extra på mormor igår, att det nog kändes konstigt att inte ha morfar där. Och så kändes det jättemärkligt att inte behöva påminna mamma om att hon skulle ringa honom och gratta. Undrar hur många gånger man kommer ha den känslan under det närmaste året?

 
Klockan 13 november 2007 kl. 01:22 , Blogger Britt sa...

Många gånger!!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida